Најновије

ВАЈДА И ГРИЧ СУ ПРОБУДИЛИ "ЗВЕР": Новак после преокрета до полуфинала Рима и дуела с највећим ривалом

Српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у полуфинале мастерса у Риму, пошто је у четвртфиналу победио Јапанца Кеија Нишикорија са 2:6, 6:1, 6:3.

Новак Ђоковић фото: Бета

Меч Ђоковића и Нишикорија, 18. и 24. тенисера света, трајао је два сата и 23 минута. Наредни противник српском тенисеру биће Шпанац Рафаел Надал, који је у четвртфиналу елиминисао Италијана Фабија Фоњинија.

Нишикори је већ у првом гему првог сета, који је трајао девет минута, направио брејк, а потом је у петом још једном одузео сервис српском тенисеру за велику предност од 4:1. Јапански тенисер је потом без већих проблема привео сет крају, искористио је прву сет лопту и повео са 1:0 после 37 минута игре.

У другом сету је уследио сјајан одговор Ђоковића. Српски тенисер је, уз два брејка, повео 4:0, а до краја сета је Нишикорију препустио само један гем.

Ђоковић је први стигао до предности и у трећем сету, повео је 2:1, али је Јапанац одмах узвратио и изејдначио. Након два гема у којем су тенисери, после велике борбе, сачували свој сервис, Новак је у седмом одузео сервис ривалу, а победу и пласман у полуфинале потврдио је новим брејком у деветом гему.

Извор: Бета

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА