Најновије

ЗАГРЕБ ПОКРЕНУО ИСТРАГУ ПРОТИВ ШЕФА СРС! ШЕШЕЉ: Хрвати могу да ме у'вате за ку*ац!

Главни државни тужилац Хрватске Дражен Јеленић саопштио је да покреће истрагу против лидера СРС Војислава Шешеља због претњи хрватској делегацији и гажења хрватске заставе у холу Скупштине Србије!

Шешељ (Фото: Јутјуб)

Јеленић је објаснио да ће надлежни тужиоци утврдити да ли је шеф радикала својим понашањем у српском парламенту повредио углед Хрватске.

- Наравно, постоји наша надлежност и радимо на томе. Што се тиче повреде угледа државе гажењем заставе, нажалост, испада да не постоји снимак, што би нам помогло. Према мом виђењу ситуације, саслушање Гордана Јандроковића, Милорада Пуповца и осталих чланова хрватске делегације јесте пут којим би требало кренути. На основу тога ћемо видети шта даље, јер су сви остали докази у Србији - истакао је Јеленић.

Коментаришући почетак поступка против њега, Војислав Шешељ на другој страни каже  да Хрвати губе време и да 'немају случај'.

- Прво, усташка држава Хрватска нема и никада није ни имала никакав углед, па нисам имао ни шта да повредим. Друго, хрватска застава је толико прљава и укаљана крвљу Срба, Јевреја и Рома, да се моје гажење на њој ни не види. А што се тиче конкретног поступка који се покреће у Загребу против мене, поручујем да слободно могу да ме у'вате за ку*ац! - у свом стилу одговара Шешељ.

Како је руски ловац пресрео амерички шпијунски авион погледајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Шешељ - Хрвати су фини,пристојни,хумани,господствен народ...

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА