Најновије

ВУЧИЋ О "АФЕРИ ЈЕРЕМИЋ": Видим да надлежни органи других држава већ раде свој посао! (ВИДЕО)

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас одговарајући на питања новинара у вези са "афером Јеремић" да ће надлежни органи да раде свој посао, као што су већ почели надлежни органи неких других држава.

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Вучић је, на питање како коментарише најављену тужбу Вука Јеремића против њега, навео да је све то у реду, а о томе да је уплаћено на рачун организације коју Јеремић води 1.300.000 долара рекао да ће надлежни органи све то решавати у складу са законима Републике Србије.

- А видим да су неки органи других држава у складу са својим законима значајне мере већ предузели, те су криминалци и бандити иза решетака. Тако да све има свој почетак и крај. Важно је да надлежни органи свој посао раде у миру, а онда ће се видети ко је где и како и на који начин и због чега био финансиран. То је питање за надлежне државне органе - истакао је председник Србије.

Навео је и да "једва чека све те јунаке што гоне до Стразбура", а свакодневно о свима износе лажи, али и додао да када им се укаже истина и покаже да је реч о особи коју је називао братом која је сада иза решетака - "онда извини није ми више брат - шалио сам се".

На констатацију и питање да ли је реално да се за консултантске услуге дају милиони долара, Вучић је додао да "неки надлежни органи у Америци кажу да није и видећемо шта ће да кажу наши надлежни органи".

Председник Србије раније је, коментаришући вест да су у САД ухапшени људи познати као блиски сарадници Вука Јеремића, рекао да је ту реч о "озбиљној међународној банди лопова предвођеној Јеремићем".

Медији су ових дана навели да је реч о Патрију Хоу и шеику Тидијану Гадиоу, који су ухапшени у корупционистичкој афери у САД, а који су блиски сарадници Јеремића.

Вучић је нешто раније данас најавио повећање плата припадницима полиције, више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА