Најновије

ДАМЈАНОВИЋ: 12 врсти мимика које Вучић наизменично мења

БЕОГРАД - Функционер Српске радикалне странке Миљан Дамјановић рекао је да владајући режим опстаје искључиво медијском манипулацијом. Он је, коментаришући посету и донацију Александра Вучића Сребреници, оптужио премијера за издају.
Mиљан Дамјановић (Фото: Милан Лучић)

Mиљан Дамјановић (Фото: Милан Лучић)

- Пошто је обавештен да је изазвао страшан гнев својим вазалним поступцима брзо је прибегао помпезном најавом повећања плата и пензија. Наравно, ту помпезност су подгрејале телевизије с националном фреквенцијом које су сатима најављивале ту историјску премијерову конференцију за новинаре. Наравно, били смо приморани поново да га гледамо у директном преносу на свим телевизијама. И поново 12 врсти мимика које је наизменично мењао. Много смо јаки иако су тешка времена али пошто брине о свом народу решио је управо он, српски самозвани "Месија" да повећа плате и пензије. Наравно, није подсетио грађане Србије да им је из џепова и новчаника месецима отимао поштено зарађане плате и пензије али ту су припремљени новинари, квази политички аналитичари да овај његов потез представе импресивним - каже Дамјановић. Он је истакао да су нам превремни избори на свим нивоима преко потребни јер је "западна дворска луда на све спремна". - Зарад свог пољуљаног рејтинга спреман је на све али баш све. Ниједан његов потез нас више не може изненадити. Крај му се ближи а ми морамо да убрзамо тај процес. Наш народ заслужује власт која може Србију да изведе из економске и моралне кризе, а за тај подухват је једино способна Српска радикалне странка - истакао је Дамјановић. Дамјановић је веома оштар у својим говорима против режима због чега често говоре да је радикалнији и од лидера СРС. О томе можете више прочитати ОВДЕ.
Прочитајте још:ОСВЕТА ЗА УНЕСКО ПОЧИЊЕ: Потпредседница Европског парламента подржава измену ЗСО!ДА ЛИ СТЕ ЗАДОВОЉНИ ОДЛУКОМ: Ево колико ће бити повећане плате и пензије!НИЈЕ ПРИШТИНА НЕГО ВАШИНГТОН: Зашто је Америка суспендовала ЗСО на Космету!?
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА