Најновије

ЂУКИЋЕВА ПОРУКА ИГРАЧИМА ПАРТИЗАНА: Или играј и задовољи људе у клубу или тражи нови тим!

Тренер Партизана Мирослав Ђукић рекао је данас да његовим фудбалерима не сме да недостаје мотива упркос томе што више нема шансе за титулу.

Мирослав Ђукић Фото: Бета

- Партизан увек има за шта да игра, увек максимално. Сви су мотивисани против тебе и ти мораш тако ако желиш да их победиш и задовољиш људе у клубу, да их задовољиш или нађеш други клуб. Мотива има на претек, само га треба наћи. Увек се надје мотив да будеш онај прави - рекао је Ђукић на конференцији за новинаре.

Партизан ће у суботу од 18.00 на свом стадиону играти против Напретка у 35. колу Супер лиге, петом у плеј-офу српског првенства.

- Нема лаких противника у плеј-офу. Напредак је добра екипа која нас је задужила. Бићемо мотивисани да победимо. Потребна нам је победа да се поново вратимо на победнички пут.

Напредак је у досадашњем делу сезоне победио Партизан и играо нерешено.

- Сигурно је да су квалитетни, а на нама је да проверимо да ли су толико квалитетни. Ако не покажете моћ и да сте бољи, противник расте. Извешћемо најјачи састав који можемо. Интерес нам је да победимо. Ни у једну утакмицу не улазимо са "лако ћемо". Не треба нама нико ништа да каже.

Суспендовани за дуел са Напретком су Марко Јанковић и Саша Здјелар, а повредјени Владимир Стојковић, Леандре Тавамба, Бојан Остојић, Армин Ђерлек и Лука Цуцин.

- Ово су повређени, не знамо да ли увређених има - рекао је Дјукић у шали уз осмех.

- Нећемо имати стандардни састав, али ко год буде изашао, биће спреман да да максимум да бисмо освојили три бода - додао је тренер црно-белих.

Истакао је да "нема проблема са Партизаном", упитан за будућност у клубу.

- Немам никаквих проблема с Партизаном, за пет минута се договорим. Нисам ја проблем Партизану, нити Партизан мени", навео је Ђукић.

Писање медија коментарисао је речима: "Да сам читао медије, до сада бих једно три пута најмање извршио самоубиство. Радим свој посао, концентрисан сам".

(Извор: Бета)

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА