Најновије

ЂУКИЋ ЉУТ: Катастрофално!

Тренер фудбалера Партизана Мирослав Ђукић рекао је да је његова екипа одиграла катастрофално у првом полувремену данашње утакмице против Напретка и да су је потпуно пореметила два брза гола противника.

Ђукић и Косановић Фото: Бета

- После катастрофалних првих 45 минута исправили смо се у другом полувремену, постигли смо два гола и изједначили, играли много боље. У првом полувремену лоша концентрација у дефанзиви, примили смо два гола која не смемо да примимо, која су нас пореметила тотално - рекао је Ђукић за телевизију Аренаспорт.

Партизан је данас на свом терену одиграо 2:2 са Напретком у 35. колу Супер лиге Србије.

Напредак је повео головима Јесеа Секидике у 12. и Милоша Вулића у 13. минуту, а Партизан је изједначио головима Ђорђа Јовановића у 59. и 62. минуту. Јовановић је оба гола постигао после асистенција капитена Саше Илића.

- Екипа је у другом полувремену добро ушла у меч и успели смо да изједначимо - додао је Ђукић.

У следећем колу, наредног викенда, Партизан ће играти као гост против Вождовца, а Напредак у Крушевцу против Чукаричког.

Пре тога, Партизан ће у среду играти против Чукаричког, реванш утакмицу полуфинала Купа Србије и покушаће да надокнади два гола заостатка, пошто је Чукарички у првом мечу победио са 4:2.

Партизан брани трофеј у Купу и то му је једина прилика за трофеј ове сезоне, пошто није успео да одбрани шампионску титулу.

(Извор: Бета)

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА