Најновије

"АСОВИ ЗА ДЕЦУ": Хуманитарна утакмица у Новом Саду у уторак

На стадиону Фудбалског клуба Војводина у Новом Саду у уторак ће бити одиграна фудбалска утакмица "Асови за децу", са које ће, под паролом "Одиграј срцем", сав приход бити упућен Фонду за помоћ при лечењу деце Хуманитарне организације Јована Симића "Заједно за живот".

Фото: ФК Војводина

Играће тим Светског синдиката професионалних фудбалера ФИФПро против фудбалских асова који су играли у ФК Војводина у последње три деценије, најавили су данас организатори.

Додаје се да ће тај фудбалски хуманитарни спектакл у Новом Саду окупити на једном месту најбоље играче Војводине, предвођене Миланом Јовановићем, Љубишом Дунђерским и Ивицом Францишковићем, док ће легендарну шампионску генерацију Војводине из 1989. године представљати Љубомир Воркапић и Мирослав Тањга.

Са друге стране, тим ФИФПро Европа окупиће угледне људе из света европског фудбала, на челу са двоструким освајачем Лиге шампиона и титуле клупског светског првака Дариом Шимићем, као и Мирком Поледицом, председником Синдиката професионалних фудбалера Независност и бившим играчем Војводине.

У понедељак ће бити откривен комплетан списак играча и програм хуманитарног спектакла, пише у саопштењу.

Сви који желе да учествују у акцији могу да то учине већ данас слањем СМС-а на број 8495 у свим мрежама, а цена СМС-а је 100 динара, наводи се у саопштењу.

Улаз на утакмицу износиће 100 динара за Исток и 200 за Запад, а карте ће бити у продаји на дан утакмице на самом стадиону. Утакмица почиње у 18 сати.

Хуманитарна утакмица биће реализована у организацији Светског синдиката професионалних фудбалера ФИФПро, ФК Војводине, Хуманитарне организације "Заједно за живот", ЕXИТ Фондације и маркетиншке агенције Кућа чуваркућа, уз подршку Радио-телевизије Војводине, која ће утакмицу преносити уживо на Првом програму.


(Извор: Бета)

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА