Најновије

НОВАК ОДУШЕВИО СВЕ: Ево шта је рекао после победе против Нишикорија

Српски тенисер Новак Ђоковић рекао је да га радује данашња победа над Нишикоријем, као и да постепено покушава да врати своју препознатљиву игру.

Новак Ђоковић Фото: Бета

- Задовољан сам што је меч завршен у моју корист, али могао је и да буде завршен у његову... Успео сам да одиграм праве ударце у важним тренуцима. Ово је баш оно што ми је потребно за подизање самопоуздања и за моју преопознатљиву игру. Срећан сам што сам прошао кроз ово - рекао је Ђоковић после меча.

Ђоковић је данас у првом колу мастерс турнира у Мадриду победио Јапанца Кеија Нишикорија са 7:5 и 6:4, уз брејкове у завршницама сета.

Он је претходних месеци имао проблема с повредом десног лакта, а ни на једном од пет турнира ове сезоне није стигао до четвртфинала.

- Само покушавам да идем од дана до дана, од меча до меча, јер мислим да је то приоритет у овом тренутку. Ишчекивао сам дуго овакве мечеве и да победе у њима. Нисам могао да тражим бољи почетак турнира. Осећам се много боље у свему, како на терену, тако и физички... Боље сам него што је то било пре два месеца - рекао је он.

Он ће у другом колу турнира у Мадриду играти против бољег из дуела између Руса Данила Медведева и Британца Кајла Едмунда.

(Извор: Бета)

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА