Најновије

ОТКРИВЕНО - ВУЧИЋ НЕПЛАНИРАНО ОСТАЈЕ ДУЖЕ У МОСКВИ: Позвао га је Владимир Путин да са њим учествује у...

Председник Србије Александар Вучић непланирано ће продужити своју посету Русији, јер га је Владимир Путин позвао да заједно са њим сутра, на Дан победе, учествује у традиционалној поворци "Бесмртног пука" - сазнају "Новости".

Александар Вучић и Владимир Путин (Фото: РИА)

Овај позив, који представља посебну част за Вучића и нашу земљу, први човек Србије није могао да одбије и потврђено нам је да ће у Москви, заједно са једним од најмоћнијих људи света, учествовати у традиционалном маршу потомака страдалих у Првом и Другом светском рату.

Он ће на овај дефиле сећања, како обичаји налажу, понети слику свог деде Анђелка Вучића, кога су мучки убиле усташе током Другог светског рата. Идеја о маршу "Бесмртног пука" рођена је у руском граду Томску где је 2011. марширало 5.000 људи носећи портрете својих предака страдалих у ратном вихору, а пре три године придружио им се и Путин, који је носио слику свога оца.

Зашто је једну реч на инаугурацији Владимир Путин изговорио чак 5 пута и шта је својим говором гарантовао према оцени руских политиколога сазнајте ОВДЕ.

Извор: Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Ранија конференција за медије Вучића и Путина

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА