Најновије

ПРЕДСТОЈИ НАМ НАЈВЕЋА СЕОБА СРБА: Алармантно упозорење владике Јована!

Срби се масовно исељавају из Хрватске, са Косова и Метохије, изјавио је владика славонско-пакрачки Јован и додао да страхује да ће тај талас захватити и Србију и остатак Балкана.

Владика Јован (Фото: Јутјуб)

Где год се селио и где год се налазио српски народ, стуб му је Српска православна црква, која је већ пред изазовом да прихвати нови талас исељеника, рекао је владика Јован.

- Оно о чему се не прича јесте да се налазимо усред свеопште сеобе која је сада погодила Хрватску, али нема сумње да ће захватити и остатак југоисточне Европе, Балкана или како већ да назовемо овај наш крај света - истиче владика.

Владика Јован је упозорио да ће се селидба Срба из Србије десити када ЕУ олакша запошљавање држављанима земаља које још нису чланице Уније, пренела је Митрополија црногорско-приморска.

Додао је да ће те сеобе Срба покренути стање у друштву које је проузроковано ратовима деведесетих година, али и пљачком и лошом материјалном ситуацијом.

- Услед тога, млад човек не види будућност у својој отаџбини. У таквој ситуацији он се окреће земљама старог капитализма у којима постоје стандарди и радничко достојанство. У овом тренутку Немачка нуди милион радних места - указао је владика Јован.

Прочитајте ОВДЕ зашто Хрвати се масовније долазе у Србију?

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

“Људовање” са Владиком Јованом.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА