Најновије

ЂУКИЋ О НАВИЈАЧИМА КОЈИ ТРАЖЕ ДА ОДЕ: Имају право да причају шта хоће

Тренер фудбалера Партизана Мирослав Ђукић изјавио је вечерас да се његовој екипи пласманом у финале Купа Србије вратило за сав труд уложен током сезоне.

Мирослав Ђукић Фото: Бета

- Знали смо да ће бити драматична и тешка утакмица, али не баш толико. Екипи могу само да честитам јер је одиграла врхунски, концентирсано, створила је велики број шанси... На крају је стигла заслужена премија за њихов труд и рад. Ово финале ми је најдраже због мојих играча јер су се ове године доста намучили, били критиковани, на крају им се вратило то финале. Још ништа нисмо освојили, треба да у том финалу ставимо тачки на и - рекао је Ђукић новинарима после утакмице.

Фудбалери Партизана пласирали су се вечерас у финалу Купа Србије, пошто су у реванш утакмицу на свом терену победили Чукарички са 2:0.

Чукарички је у првој утакмици на свом терену славио са 4:2, али су црно-бели управо због та два гола у гостима и победи од 2:0 на свом терену изборили пласман у финале.

Голове за Партизан на вечерашњем мечу постигли су Немања Антонов и Саша Илић.

Партизан је у првом полувремену имао велику шансу да стигне до предности, али пенал није искористио Данило Пантић. Тај промашај, по речима Дјукућа, није, међутим, пореметио екипу.

- Видели смо да екипа одлично игра, да ствара шансе, да стижемо до гола, да ће гол доћи. Знали смо да ће бити најбитније када дамо тај, да видимо да је близу победа и да они виде да могу да изгубе. Тако се и десило, кад смо дали тај гол све је било много лакше - рекао је Ђукић.

Илић је у 89. минуту пропустио велику шансу, али се само минут касније искупио.

- Још једном је показао да је врхунски, поготово у утакмицама где нема простора, где нико не види пас, он је ту. Честитао бих, изнад свега, целој екипи која је заслужила ово-

И поред пласмана у финале, део навијача је након меча скандирао: "Ђукићу, одлази".

- Навијачи имају права да причају шта хоће, ову победу посвећујем екипи. Ја сам срећан што смо победили и ушли у финале - рекао је Ђукић.

На питање да ли му је лакнуло после ове победе, Ђукић је рекао: "Ја сам професионалац, радим мој посао, срећан сам због екипе, јер је стигла награда коју су заслужили својим радом током године.

Ђукић је навео да очекује тешко финале против Младости.

- Научили смо лекцију на Чукаричком, знамо да неће бити лако. Све утакмице против Младости су биле тешке, то је финале и спремно га дочекујемо - закључио је Ђукић.

Партизан ће 23. маја у Сурдулици играти против Младости из Лучана у финалу Купа Србије.


(Извор: Бета)

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА