Најновије

АМЕРИКАНЦИ СМРТНО УВРЕДИЛИ РУСЕ: Предлог око доделе пехара победнику Мондијала смрди на провокацију!

Американци ни раније нису крили незадовољство што се планетарно најпопуларнији спортски догађај уопште одржава у Русији.

Русија и Америка (Фото: Јутјуб)

Они су, веровали или не, предложили да се пехар победнику Светског првенства у Русији уручи на неутралној територији, ван земље домаћина.

Од чега највише страхују Америка и НАТО погледајте ОВДЕ.

- Пехар треба да буде уручен на "неутралној територији", наведено је у извештају Хелсиншке комисије. То независно тело америчке федералне владе објавило је извештај о предстојећем Мондијалу, где је оцењено да би ФИФА церемонију уручења пехара из Русије требало да пренесе у неку другу земљу.

Американци ни раније нису крили незадовољство што се планетарно најпопуларнији спортски догађај уопште одржава у Русији. Бела кућа је у априлу позвала америчке навијаче да "два пута размисле" пре него што реше да путују на Мондијал, објаснивши то дипломатском кризом између Русије и запада.

 

 

Директор Института савременог државног развоја Дмитриј Солоников тврди ће церемонија доделе награда бити одржана у Русији, а позив Хелсиншке комисије назвао је провокацијом.

- Јасно је да церемонију из Русије нико нигде неће пребацивати. То је нереално са становишта правила шампионата света. То је још једна провокација, још један покушај да се на неки начин понизи Русија - јасан је Солоников.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Ко би победио у борби Америке, Русије и Кине?

 

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА