Најновије

БРАНКО ДРАГАШ УПОЗОРАВА ГРАЂАНЕ: Треба да се припремимо за турбулентне летње дане који следе (ВИДЕО)

Економиста Бранко Драгаш поздравио је протесте грађана због цене бензина и позвао да се они одржавају све док режим Српске напредне странке не буде срушен.

Бранко Драгаш (Фото: Јутјуб)

- Oве протесте сматрам врло значајним за ослобађање грађана од страха од једног сулудог, шизофреног, издајничког режима и подржавам све облике враћања суверености и демократије у руке грађана. Храбрим све грађане да изађу на протесте јер овај издајнички конвертитски тоталитарни режим може само да се сруши изласком грађана на улице – каже Бранко Драгаш у изјави за Српски колектив.

Он је рекао да власт акцизама уништава кућне буџете грађана Србије и да грађани због тога морају да покажу своју непослушност. Он је оптужио режим Александра Вучића да жели да се одрекне територије Србије, уништи земљу, њену економију и исели Србе са својих огњишта. 

Драгаш је рекао да протести треба да се појачају, а захтеви да се прошире и ван смањења цене горива како би се пружио отпор “издаји и уништавању економије”. Драгаш је рекао да је Вучић “сатеран у ћошак” од стране Запада и да га треба натерати да поднесе оставку јер је “неспособан”.

- Поручујем грађанима да треба да се припремимо за турбулентне летње дане које следе и турбулентну јесен и надам се да ће се са масовним грађанским протестима срушити један тоталитарни конвертитски режим – каже Драгаш.

Шта је Дејан Лучић поручио лично Александру Вучићу погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Русима је концепт издаје Косова зарад већих плата неразумљив.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА