Најновије

ВУЧИЋ СЕ КОНАЧНО ОГЛАСИО ОКО ПРОТЕСТА ЗБОГ ЦЕНЕ ГОРИВА: Ево шта је имао да каже

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је свако ко жели да протестује добродошао, само да не крши закон.

Вучић (Фото: Јутјуб)

Он је после обиласка Војне гимназије оценио да је протест због високих цена горива политички организован и да на то позивају опозициони лидери.

"Ја молим нормалне људе да буду трпељиви и стрпљиви, никаквог насиља у Србији не сме да буде, нимало их се не плашим", рекао је Вучић и додао да је посао Владе да гледа "шта, како и шта може да уради".

Он је рекао да опозиција говори да је протестовало 1.000 људи, али да у реалности "два аутомобила стану испред аутобуса градског превоза на Панчевачком месту, онда људи стану иза".

Вучић је упитао "како то да нико не каже 'Алал вера Вучићу, имамо најнижу цену хлеба'" и како нико не каже да је у Србији струја најјефтинија у Европи.

"Цена (струје) у Србији је 6,64 евроцента по киловат сату, најјефтина после тога је у Македонији 8,2 евроцента. Што не изађете на улицу па се закачите за бандере и кажете нећемо овако јефтино да плаћамо. Хлеб није важан, струја није важна, важно је гориво и при томе нам предавања држе они који су продали НИС", рекао је Вучић.

Како је изгледао први дан протеста читајте ОВДЕ.

Извор: Н1/Агенције

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Овако је изгледао саобраћај на Славији након протестне блокаде:

 

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА