Најновије

ДЕЈАН ЗЛАТАНОВИЋ: Хомусексуализам бујао пред крај свих царстава која су пропала (ВИДЕО)

Уредник портала "Србин.инфо" Дејан Петар Златановић био је гост емисије "Интервју" продукције "Балкан инфо". Он је говорио о неопходности одбране Косова и Метохије, корупцији у Србији, цензури у медијима, погубности ЛГБТ пропаганде и неопходности подршке незавниснним медијима.

Дејан Златановић (Фото: Јутјуб)

Златановић је рекао да је позитивно што по Србији постоји све више регионалних и локалних покрета који окупљају људе који су презрели постојеће странке, и власти и опозиције, и да је потребна њихова сарадња како би се прозвеле позитивне друштвене промене.

Он је критиковао политику Александра Вучића према Косову и Метохији али и пасивност грађана који својом акцијом треба да спрече власт да почини издају, односно да јој кроз видљиви притисак помогну да одбаци уцене запада.

Он је указао на урушавање моралних вредности у друштву као и на јачање ЛГБТ пропаганде упозоравајући да је хомусексуализам бујао пред крај свих царстава која су пропала.

Он је указао на цензуру у државним и медијима блиски власти и позвао људе да подрже независне медије у које је, поред Србин.инфа навео и Правду, али и видео продукције попут “Балкан инфа”.

Погледајте целу емисију:

Интервју са уредником Правде Игором Маринковићем након посете Доњецку погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Цвијетин Миливојевић о режиму Александра Вучића.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА