Најновије

ВРИСАК ОДЈЕКНУО ЗАДРУГОМ : Луна вечерас напушта ријалити (ВИДЕО)

Јована Томић Матора, Немања Ђерић Ђексон, Бане Чолак, Андријана Радоњић, Теодора Џехверовић, Анђело Ранковић, Луна Ђогани, Радосав Жут и Марко Миљковић били су најактивнији учесници у игри коју је Велики шеф данас задао задругарима.

Луна (Фото: Јутјуб)

Како је познато да је Велики шеф од самог почетка награђивао упорност, труд и залагање за овај ријалити, он их је и овом приликом наградио.

-Задругари, пре свега желимо да кажемо да су владали и један и други тим, а донели смо одлуку да вам прогледамо кроз прсте. Желимо да похвалимо задругаре који су одиграли игру без обзира на мишљења појединаца да изазов није хигијенски и неприкладан када је игра почела. Само десет задругара показали су да у игри није било ништа страшно. Бане, Луна, Ђексон, Андријана и остали показали су како се одговара на изазов. Уместо 20 задругара, одиграло је само десет, па је донета одлука да сви учесници буду награђени. А сада слушајте пажљиво о каквој награди је реч, а осталима ће бити жао што нису пристали на игру. Сви који су играли игру ићи ће у биоскоп. Филм нећете гледати у Задрузи, него у спољашњем свету. Задругари, заслужили сте да уживате и надамо се да ће вас награда орасположити - писало је у писму Великог шефа.

Због овог потеза задругари су били усхићени и срећни, а Луна Ђогани је са осмехом на лицу признала да јој се ова жеља коначно испунила.

Хвала за ово! Баш сам срећна, баш сам рекла како бих одгледала неки добар филм и ево, жеља ми се испунила - рекла је Луна.

Како су одреаговали такмичари који нису желели да учествују погледајте у наставку.

Како је Слоба ударио Луну у главу погледајте ОВДЕ.

Извор: Пинк

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА