Најновије

7 ЗНАКОВА ДА СТЕ ЛОШИ У КРЕВЕТУ: А ви нисте имали појма о томе!

Иако претпостављамо да не постоји могућност да нешто не ваља у вашем сексуалном животу и да сте апсолутни тигар у спаваћој соби, сигурни смо да ћете (макар кришом) погледати којих 7 знакова упућују да можда дешавања у кревету нису онаква каквим се вама чине.

Илустрација (Фото: beeg)

То што ви мислите да сте секс машина и потпуни краљ у кревету, а жене вам говоре да им пружате невероватне оргазме, не значи да је све то потпуно тачно.

Прескачете предигру

Дошли сте кући са посла, цео дан сте размишљали о сексу и одмах прелазите на ствар, јер једва чекате да водите љубав са вашом драгом. Ваша девојка, са друге стране, није мислила на секс. Она је размишљала о послу, о свађи са најбољом другарицом и шта да вам спреми за вечеру. Она није довољно загрејана и такав секс, без претходне предигре јој никако неће пријати.

„Предигра, предигра, предигра – не могу да изговорим довољно пута ту реч!“, каже сексолог Емили Морсе. Запамтите да је за жене секс углавном менталне природе. Оне морају да се загреју и физички и ментално.

Предигра може да почне и сатима пре него што уђете у кућу. Пошаљите јој поруку како једва чекате да је видите и како је дивно изгледала јутрос када сте одлазили на посао. Онда је пољубите када стигнете са посла и помазите је пре него што почнете да јој скидате одећу.

Предигра није сугестија, она је почетни услов за већину жена.

Не пружате јој орални секс

Узбуђети сте што ћете имати сексуални однос и уопште не мислите на потребе ваше девојке, па јој само неколико пута  помилујете или полижете клиторис и прелазите право на ствар. И као и код предигре, она није загрејана и неће уживати у сексу колико и ви.

Спустите се доле!

„Ако заиста желите да и ваша девојка ужива у сексу, пружите јој орално задовољство. Као што ништа није узбудљивије од девојке, која ужива у оралном задовољавању свог мушкарца, исто тако ништа није привлачније од мушкарца који ужива у пружању оралног задовољства својој девојци“, истиче Морсе.

Само 25 до 30 процената жена достигне оргазам у току секса, а већини је потребна стимулација клиториса.

Након односа одмах заспите

Након секса, окренете се на другу страну кревета и кажете јој: „Извини, душо, али овде је превруће.“ и притом направите раздаљину између вас двоје тако да вам се тела уопште не додирују. Можда мало проћаскате пре него што заспите, али нисте расположени за мажење.  Она ће бити нерасположена , јер жене просто обожавају мажене након сексуалног односа.

Ако не спадате у групу момака, који воле да се мазе након секса, почните са малим, физичким контактом – помазите јој леђа или лезите близу ње. Мажење након секса доприноси вашем зближавању. Према новом истраживању Универзитета у Торонту – Мисисауга, најуспешнији парови увек практикују мажење након секса.

„Начин на који се понашате према партнеру након секса заиста је битан, јер показује на који начин уопште посматрате и доживљавате вашу везу.“, каже Морсе.

Не испробавате нове ствари

Плашите се да не урадите нешто погрешно, па не истражујете нове ствари. Размишљали сте о новој пози, коју бисте могли да пробате, али сте толико уплашени да нећете моћи да изведете одређени покрет или да ћете имати проблема са ерекцијом. Мисионарска и доги поза је проверено добра, тако да остајете заглављени са ове две позе у сваком следећем односу.

Оставите по страни ваше страхове и замените их са страшћу. Наравно да ће се дешавати непријатни моменти, али прављење грешака је свакако боље од тога да не радите ништа, не истражујете нове позе или места за вођење љубави.

„Сигурна сам да ће ваша партнерка сматрати да су грешке у току секса и испробавању појединих егзибиција привлачније од устаљене рутине.“, наглашава Морсе.

Не знате шта воли

Нисте је питали шта воли, шта јој одговара и на који начин жели да је додирујете, јер полазите од претпоставке да је свака жена иста, да свака постиже оргазам на исти начин? О, не!

Морсе наглашава да је свака жена посебна и да јој треба приступати другачије. Када постигнете почетни ниво интимности са девојком, отворено је питајте шта воли у сексу. Можда ће она испуштати звукове у току односа, како би вам показала да јој се допада одређени покрет или поза, али можда постоји нешто што би баш желела да пробате, а то нећете сазнати док је не питате.

„Жена није кутија са тајним кодом који морате да пронађате, само је питајте и она ће вам радо одговорити шта воли у кревету.“, каже Морсе.

Њене реакције су претеране

„Једва да сте је дотакли, а она вришти, па постоји шанса да глуми више задовољства него што заправо осећа.“, каже Морсе. Истраживања показују да 80 посто жена испушта звукове и стење, без обзира да ли се заиста тако осећају или не.

„У сваком случају, ви би требало да будете разлог зашто испушта звукове , па када се звук не поклапа са сликом, то значи да нешто није у реду.“, каже Морсе.

Дајте јој до знања да вас заиста узбуђује када јој чујете да и њој прија секс, али да желите да знате шта јој тачно највише одговара.

Не обраћате пажњу на њен врхунац

Постарајте се да увек она прва достигне врхунац.

„Многи мушкарци претпостављају да пошто су они задовољени, а девојка није рекла ништа након тога, имају зелено светло да се окрену и утону у сан.“, каже Морсе.

„Уколико нисте сигурни да ли је постигла оргазам, вероватно није. Ако никада не обраћате пажњу на њен оргазам, у великом сте проблему“, наставља Морсе. Иако сте је питали једном или два пута да ли је задовољена, а она вам је одговорила нешто као Не брини, у реду сам, или је напоменула да не може да достигне оргазам сваки пут када имате однос, то не значи да није још увек загрејана и да не чека на оргазам, иако то није експлицитно изложила током секса.

Позната порно звезда открива тајну која ће занимати све мушкарце. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор:  menshealth.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Секс Микија и Надежде у “Задрузи”

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА