Најновије

ЧИТАЧ С УСАНА ОТКРИВА: Ево шта је Трамп поручио Киму!

Севернокорејски лидер Ким Џонг Ун споменуо је на крају сусрета с америчким председником Доналдом Трампом у Сингапуру могућност новог састанка.

Ким Џонг Ун и Доналд Трамп (Фото: Јутјуб)

Трамп је узвратио речима "кад год будеш спреман", тврди енглески читач усана и експерт за говор тела Дарен Сатон.  

А неколико секунди након што су се срели, амерички председник понудио је пиће Киму, протумачио је Сатон за британски Сан.

Након руковања и захваљивања, први човек САД свог саговорника погледао је у очи, након чега му је рекао: "Фантастично, хајде да попијемо пиће".

Британски Сан пише да је овај Трампов потез можда и добро осимишљена тактика, јер како медији тврде, вођа Северне Кореје воли "чашицу", а наводно је и током претходних година увезао хиљаде долара вредан алкохол за личну употребу.

Сатон каже за Сан да је анализом снимака утврдио да су се двојица лидера поздравила на енглеском, рекавши "драго ми је што смо се упознали, господине председниче", након чега је Трамп рекао "хвала, хвала пуно".

Према његовом мишљењу, Трамп је искористио свој шарм и додаје да је желео да преузме иницијативу, док је Ким био опуштен.

Такође, током ретких иностраних посета, забележено је да је Ким често уживао у скупим пићима, као што је то био случај током посете Кини пре неколико недеља.

На крају састанка, двојица лидера потписала су заједнички документ у којем се обавезују на рад "ка потпуној денуклеаризацији Корејског полуострва", након чега је уследило фотографисање испред севернокорејске и америчке заставе. 

Током сликања, Трамп и Ким разменили су неколико речи.

Трамп се, како каже Сатон, Киму захвалио, док је севернокорејски лидер говорио о "шансама за нови сусрет".  

На такав предлог Трамп му је одговорио: "Када год будеш спреман. Урадио си јако добар посао. Хвала много. Желим ти добар лет. Хвала".  

Пре него што су се растали, и први човек Северне Кореје захвалио се свом саговорнику.

Прочитајте ОВДЕ какав услов Ким Џонг Ун тражи од Трампа да би...

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА