Најновије

НАЈАВЉЕН МАСАКР НА МУНДИЈАЛУ! Исламска држава нацртала мету на Путину, свете се због Сирије (ВИДЕО)

Играчи и навијачи Светског купа суочавају се са још једном терористичком претњом Исламске државе, након што је објављен пропагандни видео снимак који приказује масакр на Олимпијском стадиону у Сочију.

Језиве претње ИД (Фото: Јутјуб)

Компјутеризовани снимци показују како бомбе експлодирају унутар и око стадиона у Сочију, док ИД-ин дрон надлеће то место.

Терористичка група, која износи претње пре свих већих спортских догађаја и празника, тврди да у Русији има џихадиста који планирају да изврше нападе.

Видео који је објавио пропагандни канал повезан са ИД-ом последњи је у низу претњи терориста, који су такође објавили и велики бројпостера којима најављују масакр какав до сада није виђен.

Фудбалски Олимпијски стадион у Сочију, који је био домац́ин Зимских игара 2014, може да прими скоро 48.000 посетилаца.

Светско фудбалско првенство које почиње данас утакмицом Русије и Саудијске Арабије, одржава се уз велико присуство полиције и војске, како би се спречили евентуални терористички напади, насиље или нереди.

Руски званичници уверили су играче, навијаче и друге учеснике да су предузели све неопходне сигурносне мере и припремили се за низ могућих сценарија - укључујуц́и терористичке нападе и узимање талаца.

Упркос томе што су у бекству на Блиском истоку, ИД и њене присталице више пута су претили фудбалерима и навијачима, а обећали су и освету Владимиру Путину због учешћа Русије у рату у Сирији.

Ово је најбоља реклама за Мундијал икада, а крије истиниту причу која је шокирала свет, више ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА