Најновије

НОВИ НАПАД АЛБАНАЦА НА КОСОВУ: Пацолијев брат гребао Србина и тражио му нешто понижавајуће!

Косовски посланик Ислам Пацоли, брат министра иностраних послова Беџета Пацолија, физички је насрнуо на косовског полицајца српске националности и захтевао од њега да прича на албанском!

Ислам Пацоли (Фото: Фејсбук)

Инцидент се догодио након што је полицајац Д. П., који је обезбеђивао простор и паркинг око зграде косовске владе, забранио Пацолију да паркира ауто са швајцарским регистарским ознакама и истеклом ВИП налепницом.

Пацоли је тада насрнуо на полицајца и нанео му неколико огреботина по телу инсистирајући притом да му се полицајац обраћа на албанском, а не на српском језику. Потом је интервенисала Хитна помоћ.

Косовска полиција је потврдила да се инцидент догодио и да је покренута истрага због напада на службено лице, а неки медији су пренели и да је Пацоли ухапшен после тога јер није поштовао наредбе службеника када је покушао возилом да уђе у забрањену зону.

Након вести да је напао службеника полиције српске националности, сам Ислам Пацоли реаговао је на свом Фејсбук налогу, рекавши да је извештавање о томе било тенденциозно.

- У циљу праведног информисања јавности, користим прилику да демантујем писање неких портала, који су дезинформисали јавност, констатујући да сам „био приведен због непоштовања наредбе једног државног службеника“ - написао је Пацоли.

Он је потом додао да је претходно цитирана констатација нетачна и усмерена лично против њега.

Милован Дрецун, председник скупштинског одбора за Косово и Метохију, нема дилему да је ово само још један доказ да је српски народ на Косову третиран дискриминаторски.

- Чињеница је да се Срби третирају као грађани другог реда и да институције, уместо да штите њихова права, заправо их угрожавају. Сада је то овај силеџија, који је при том посланик, показао на најгрубљи начин. То је неприхватљиво и сви на Космету треба да реагују, као и међународни представници. Полицајац је нападнут само зато што је Србин и што говори српски, то је недопустиво, то је најгори облик фашистичког дивљања. Ово најбоље показује какву би будућност српски народ имао ако би живео у независној држави Косово - каже Дрецун.

Прочитајте ОВДЕ све о скандалозном понашању румунског конзула у Србији.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

А овако је било пре два месеца у Митровици.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА