Најновије

МИСТЕРИОЗАН СЛУЧАЈ НЕСТАЛОГ НОВИНАРА: Ево шта је све полицији рекао Стефан Цветковић

Новинар Стефан Цветковић, чији је нестанак пријављен у ноћи између среде и четвртка, тврдио је у петак у просторијама Управе криминалистичке полиције (УКП) МУП Србије да су га отеле непознате особе, чија лица није видео. 

Стефан Цветковић (Фото: јутјуб)

Претили су му, али га нису тукли. Интересантно је, међутим, да је Цветковић пронађен на улици када је излазио из куће, недалеко од његовог дома.

- Тврдио је да су га из аутомобила извукле непознате особе са "фантомкама" и да према њему нису били грубе. Нису га тукли, нити је гладовао. Анализа трагова на његовом ручном часовнику, пронађеном поред напуштеног возила, није показала ДНК друге особе. Ни у колима, према досадашњим резултатима анализа, нема сумњивих трагова - прича извор из истраге.

Према оперативним сазнањима, Цветковић је пре десетак дана био у Приштини у друштву познатог бизнисмена из источне Србије. С њим је, непосредно пре мистериозног нестанка, највише комуницирао, што директно што кроз поруке. Одређене разговоре имао је и са телефонским бројем који је лоциран у Приштини, а забележени су и разговори са непознатим особама из Македоније.

- Он има причу да му је прећено због сазнања које је изнео о убиству Оливера Ивановића, па да су га чак и отели људи који су уплетени у тај злочин. Наводно, план је био да га пребаце у Румунију. Његов исказ је пун "рупа", али све проверавамо.

Полиција, у сарадњи са БИА, покушава да реконструише цео случај, као и све актере. Посебно су им интересантни они који су смислили цео овај план са нестанком Цветковића. Да ли је у све ово уплетен поменути бизнисмен и какву је улогу имао, јавност ће ускоро бити обавештена.

Шта је Александар Вучић рекао поводом овог случаја погледајте ОВДЕ.

Извор: Вечерње Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Шта је Цветковић рекао о убиству Оливера Ивановића:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА