Најновије

ОТКРИВЕНО ЗАШТО ЈЕ ИЗАШЛА ИЗ ЗАДРУГЕ: Луна после ријалитија иде у затвор?!

Луна Ђогани би из "Задруге" могла право у затвор. Блогерка је наводно приведена на информативни разговор у полицијску станицу Стара Пазова!

Луна Ђогани (Фото: Јутјуб)

Наиме, то се догодило због наводног давања мита и преваре, као и фалсификовања јавне исправе.

Полиција је извела блогерку из "Задруге" на испитивање због њених тврдњи да је купила возачку дозволу, а уколико се против ње подигне оптужница, прети јој казна затвора од годину дана. Луна је у ријалитију Слоби Радановићу детаљно испричала шта се догодило: 

- Мучила сам се са вожњом. Мрзело ме је да учим. Платила сам. Мама ми је платила - изговорила је Ђоганијева у програму уживо.

Полиција је одмах реаговала и извела блогерку на информативни разговор, који је трајао чак неколико сати.

- Луна има дугачак језик и уопште не води рачуна о томе шта прича на националној фреквенцији. Чим се јавно похвалила да је купила возачку дозволу, надлежни органи су реаговали. Привели су је и тражили да им каже о којој је ауто-школи реч, коме је конкретно дала новац и колико... Пошто је поменулада јој је мама платила дозволу, уплела је и Анабелу Атијас у целу причу, па ће и она ускоро бити позвана на испитивање - тврди добро обавештен извор.

- Много се уплашила јер није знала о чему се ради. Потом се сетила да је претила Маци Дискрецији и Марку Миљковићу смрћу, јер је током свађе викала како треба "само два броја да окрене и они су мртви", па се забринула да је не зову због тога. У ријалитију се изланула и како она, Анабела и Андреј Атијас, кад успавају њене млађе сестра Нину и Бланкицу, заједно пуше џоинт. Испоставило се да се ради о нечему сасвим другом - истиче извор.

Познати адвокат Света Вујачић каже да би Луна могла да сноси озбиљне последице због овог кривичног дела.

- Ако се докаже да је Ђоганијева купила возачку дозволу, поред одузимања ове јавне исправе, прети јој и затворска казна од годину дана. Пошто је реч о фалсификовању докумената, давању и примању мита, поред ње ће морати да одговара још неколико особа уплетених у случај - истиче правник.

Прочитајте ОВДЕ каква је то нова драма трајала у Задрузи целу ноћ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Кија је дефинитивно одлучила, погледајте шта.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА