Најновије

СРПСКИ ДЕСНИЧАРИ НА ПРОСЛАВИ БАЈРАМА: У госте их позвао Албанац (ФОТО)

Члан Председништва Српске деснице Михаило Јањић на позив Исламске заједнице Србије-Муфтијство војвођанско и Матице Албанаца Србије присуствовао је прошле недеље убиларној десетој Бајрамској софри, поводом Рамазанског Бајрама, која је одржана је у центру Новог Сада. 

Бајрамскa софрa у Новом Саду (Фото: Српска десница)

- Добродошлицу представнику Српске деснице изјавили су Демо Бериша, председник Матице Албанаца Србије и муфтија Војвођански Мухамед еф Зиљкић. Српска десница баштини пријатељство  са албанском заједницом али и са осталим припадницима муслиманске вероисповести у Србији што потврђује присуство високих званичника на свим важним догађајима наших организација. Демо Бериша, велики пријатељ српског народа, био је почасни гост "Другог сабора Српске деснице", а неретко је и присутан на свим званичним догађајима које организује Српска десница – сапштио је овај Покрет.

Jaњић и Зиљкић (Фото: Српска десница)

Они подсећају а је председник Матице Албанаца Србије, Демо Бериша, у свим тешким тренутцима у којим се налазила наша држава, посебно када је у питању интегритет и територијална целовитост, био уз Републику Србију и српски народ и чврсто бранио ставове и Устав државе чији је држављанин.

- Српска десница овом приликом честита свим Србима муслиманске вероисповести празник Бајрам. "Бајрам шериф мубарек олсун” – поручује Српска деница.

Шта је лидер Српске деснице рекао о новинару Стефану Цветковићу који је иценирао своју отмицу погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Интервју са лидером Српске деснице Мишом Вацићем.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА