Најновије

ЗАХТЕВ ЗА ПОНИШТЕЊЕ ПРИЗНАЊА КОСМЕТА: Црна Гора је настала на косовском завету!

Свих 18 посланика Демократског фронта у црногорској Скупштини потписало је иницијативу Српског националног савета о организовању референдума за поништење одлуке Владе Црне Горе о признању лажне државе на територији Косова и Метохије.

Андрија Мандић (Фото: Јутјуб)

- Позивам све наше присталице да својим потписима сведоче да Црна Гора никада није требало да призна јужну српску покрајину Косово и Метохију за независну државу "Косово". То је важно да се уради због тога што би сви Петровићи од владике Данила до књаза Николе, потписали ову иницијативу - казао је Андрија Мандић, лидер Нове српске демократије. - Црна Гора је настала на косовском завету и на косовском миту. Насељена је нашим прецима који су се, након Косовске битке, доселили на ове просторе, па према томе наша обавеза је најмање онолика колика је обавеза и Србије да ту свету територију не признамо за самопроглашену и лажну државу.

Пре три дана потписе на иницијативу Српског националног савета ставили су митрополит црногорско-приморски Амфилохије, епископ будимљанско-никшићки Јоаникије и владика буеносајрески и јужно-централноамерички Кирило, као и архијерејски протопрезвитет подгоричко-даниловградски и бококоторски Драган Митровић и Момчило Кривокапић.

Како прођеш у центру Београда ако оштетиш знак ОВК погледајте ОВДЕ.

Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Андрија Мандић у српском парламенту

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА