Најновије

ПОРНОГРАФИЈА МОЖЕ ДА ВАМ СПАСЕ ВЕЗУ! Ево како...

Откријте на које то начине порнографија може позитивно утицати на вашу везу.

Илустрација (Фото: beeg. com)

Без обзира да ли желите да се отарасите вишка стреса рундом “шамарања мајмуна” уз ваш омиљени филм за одрасле или порнографију користите као средство предигре како би лакше загрејали своју лепшу половину, будите сигурни  да нисте једини који то раде у том истом тренутку. Али, иако порно индустрију прати негативан имиџ, она дефинитивно има и своје позитивне стране.

У порнографији можете уживати заједно са партнером

Да, замислите, недавно спроведено истраживање Порнхаба показало је да жене уживају у порно филмовима у готово једнакој мери као и ми, једино што код претраживања обично бирамо различите категорије порно филмова. И, зато, немојте да се затварате у собу кад је она на послу и до бесвести “сапуњате мачора”, него јој следећи пут натукните да би било занимљиво кад би заједно одгледали порно филм. Наравно, при томе се “жртвујте” и допустите њој да изабере категорију филмова који је највише пале, верујте нам, то је ситуација у којој не можете да изгубите.

Можете да научите неки нови покрет

У реду, порно филмови можда нису најреалнија слика онога што се свакодневно одржава у спаваћим собама шриом света, али без обзира на то, из њих се дефинитивно могу научити неке нове ствари које ће вам зачинити сексуални живот, наводи се на сајту мачо. Да, у порно филмовима увек можете да научите неки нови покрет, ствар или барем да добијете идеју како да зачинити везу, унесете нешто ново и секс учините занимљивијим. У случају да ваше полице не скривају нити један примерак “Камасутре”, порно филмови могу бити занимљив извор сексуалних поза које можете испробати са својом партнерком, али опрезно, јер позе које на филму можда изгледају једноставно, могу бити прилично компликоване у стварном животу.

Одличан лек против стреса

Према неким истраживањима, гледање порнографије, наравно, уз “физичку активност” која иде уз то, могу да вам помогну да се решите стреса и подигнете своју продуктивност. Овај пут ћемо се усресредити на решавање стреса, јер не желимо да будемо криви за оне који подижу продуктивност мастурбацијом на послу. Да, наводно је истраживање Универзитета Царнегие Меллон показало да се код мушкараца који су неколико минута гледали секси фотографије, излучивање хемикалије у мозгу која узрокује стрес смањило за чак 50 одсто. Зато, ако сте којим случајем под стресом, узмите који минут и решите га се на претходно наведени начин уместо што ћете биди живчани и што ћете да планете на сваку реч ваше партнерке.

Помаже вам да истражите ваше сексуалне фантазије

Редовно “конзумирање” порнографије у друштву ваше партнерке омогућиће вам да се опустите и једно другом предложите ствари које би желели да испробате у кревету. Ако јој већ не желите директно предложити, увек можете током гледања одређене сцене у шали рећи да вам то изгледа прилично занимљиво и да би радо то пробали, али на исти тај начин могли бисте сазнати какве ствари њу пале и које су то њене сексуалне фантазије.

Смањује потребу за сексом "ван свог дворишта"

У случају да сте са својом партнерком пронашли порно филмове који вам разбуђују машту и ако сте уз помоћ њих пробудили и зачинили сексуални живот, онда постоји мања шанса да ће једно од вас те исте активности тражити негде изван ваше везе. Многе везе пропадају баш из тог разлога јер један од партнера негде другде потражи оно што не добија код куће. Да, иако можда нема најбољи имиџ, ако је користите на прави начин, порнографија може много допринети вашој вези.

Које су последице недостатка секс погледајте ОВДЕ.

Извор: menshealth.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Пар имао врелу акцију на седиштима у авиону

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА