Најновије

ДАНАС ЈЕ НАЈПОЗНАТИЈА ПОРНО ДИВА: А њене слике из средње школе су све шокирале - спојене обрве, вишак килограма...(ФОТО)

Миа Калифа сваким даном постаје све популарнија и ова млада девојка је тренутно једна од најпопуларнијих и најуспешнијих порно глумица на свету.

Миа Калифа (Фото: Јутјуб)

Не само што је успела да се попне на врх порно индустрије, већ је почела да осваја и свет манекенства и друштвених мрежа на којима свакодневно качи занимљиве ствари и тако придобија огроман број пратилаца.

 

Објава коју дели Mia K. (@miakhalifa) дана

Миу, наравно, највише прате мушкарци, мада се међу фановима нађу и жене које желе да да сазнају тајну њене фигуре и њеног ватреног излгеда.

Управо је због тога Миа Калифа показала фотографију из средње школе и тако свима показала како је некада изгледала. Сви су били шокирани, а нарочито мушкарци који нису могли да верују кроз какву трансформацију је Калифа прошла.

Ево шта је звезда рекла на свом Инстаграм профилу: “Ево моје трансформације.

 

Објава коју дели Mia K. (@miakhalifa) дана

- Поента живота је у равнотежи и балансу. За мене је успех када сам пронашла баланс између хране коју волим да једем и здравог живота. Људи ме увек питају шта једем кад сам тако мршава и говоре да је мени лак живот, али није увек било тако и за овакав изглед је потребно много јебеног рада. Ово нема везе са “ добрим генима” или “брзим метаболизом”, рад, дисциплина и баланс у свему је оно што је потребно за успех било које врсте.

 

Објава коју дели Mia K. (@miakhalifa) дана

Многи су се касније захваљивали Калифи зато што је ово поделила са свима и поручили јој да је велика инспирација, а Миа је узвратила одговором да свако може да успе у ономе шта жели, само ако се довољно потруди.

Манекенка позирала потпуно гола испред Зида плача, све се види. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Мушки магазин

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА