Најновије

ЛАЗАНСКИ ОПЛЕО ПО ОРЛОВИМА: Они нису креативци, то су набеђене величине и када видим њихов благотелећи поглед... (ВИДЕО)

Фудбалске репрезнетација Србије завршила је учешће на Мундијалу у Русији, а српски новинар и војни аналитичар Мирослав Лазански прокоментарисао је изабранике Младена Крстајића.

Лазански (Фото: Јутјуб)

Да ли сте пратили Светско првенство у фудбалу? – гласило је питање водитељке, а Лазански је одмах распалио:

- Да вам кажем, оно како су играли је катастрофа, а видим како се покривају и причају да се поносно и уздигнута чела враћају у Србију. Прво, врло мало њих се и вратило у Србију, они су из Русије ‘запалили’ свако у свој матични клуб у иностранству - рекао је Лазански.

- Не морају да играју за репрезентацију. Они пре свега, у својим клубовима нису водећи играчи. Нису креативни играчи у својим клубовима. Морамо бити свесни тога без обзира што их сви величају. 

Они у својим клубовима нису они који покрећу игру. То је једно! А друго – друго то су набеђене величине! Ја кад видим њихове погледе… 

Ја само анализирам физиономију појединих играча. Ја видим благотелећи поглед неких играча и јасно ми је да ту нема креације… То нису мангупи! Једини мангуп је мали Љајић, који једини дрибла. 

Ту нема играча који иде један на један, кад сте ви видели да је неко од њих ишао директо на дриблинг да пређе, оно што је некада радио Џајић. Голман шутне лопту до центра, па ко улови - анализирао је Лазански у јутарњем програму  ТВ Хепи.

- Митровић је цело време био леђима окренут према голу. Он је одличан играч, добар центарфор, велики борац… Али средина терена, овај самопроглашени играч од 200 милиона евра Милинковић-Савић, па то је катастрофа како игра. Не вреди он уопште те паре, како је играо… Лопта пролази, а он трчи… Али битно да сви они имају штуцоване брадице - у даху је објаснио Лазански.

Како су бразилски навијачи напали српску породицу на трибинама у Москви погледајте ОВДЕ.

Извор: ТВ Хепи

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА