Најновије

ЧИСТКА У СНС-У: Ко остаје, ко лети из водеће странке у Србији?!

Седница Извршног одбора Српске напредне странке биће највероватније одржана у петак и тада ће бити донета одлука који ће локални шерифи летети са функција, а који и из саме странке.

СНС митинг (Фото: Јутјуб)

- Чистка у СНС-у се полако приводи крају, а у петак ће бити отворене све карте. Локалним функционерима који имају лоше резултате је одзвонило. Дарко Глишић, председник ИО СНС-а, претходна два месеца је анализирао рад на локалу, поједини функционери већ су избачени из СНС-а, а другима је дата препорука да одступе са јавних функција - објашњава добро обавештени извор и додаје да се они који нису добро радили не могу крити иза странке.

- Са страначких функција већ су смењени Предраг Белић, председник општине Алибунар, Радисав Чучулановић из Кладова, Зоран Јозић, председник општине Блаце, Перица Видекањић, председник општине Кула, и с чела Мерошине је смењена Сања Стајић, која је још пре 15 дана избачена из СНС-а - објашњава извор и наводи да је смешан покушај локалних функционера да своју смену прикажу као напуштање странке.

Према речима саговорника, смене и искључења трају недељама, али из СНС-а нико не жели да излази са именима, а локални функционери то користе како би избацивање из странке представили као напуштање.

- Андрији Живковићу, председнику општине Лајковац, биће изрекнута опомена, тако да се за сад спасао од смене и искључења. Те среће нису били одборници у Скупштини општине Лебане, те је њих петоро већ искључено због непристојног понашања - истиче извор и додаје да се разматра још десет локалних одбора.

Похваљен председник општине Косјерић!

После анализе коју је обавио председник ИО СНС-а Дарко Глишић, ипак није било само смена и искључивања. Многи локални функционери похваљени за свој рад и залагање, а један од њих је Жарко Ђокић, председник општине Косјерић.

- Планиране су и промене у оквиру СНС-а у Косјерићу. Жарко Ђокић, председник општине Косјерић, добио је похвале за свој рад и убудуће ће водити и локални одбор Српске напредне странке - открива наш добро обавештени извор.

Подсетимо, Дарко Глишић, председник Извршног одбора СНС-а, започео је почетком априла детаљну анализу учинка локалних функционера ове партије. Он је у разговору за Ало поручио да та странка неће бити заштита никоме ко не улаже довољно труда и рада како би оправдао поверење грађана.

- Након провере учинка, усвојићемо закључке и сменити оне чијим радом нисмо задовољни. Битно је да грађани знају да је наш локални функционер са најслабијим резултатима бољи од свих из опозиције који су тренутно на власти у неколико општина - казао је Глишић недавно.

"Клуб 100" уводи Србију у НАТО. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Вучић: Забринут сам јер знам да Албанци ово не раде сами

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА