Најновије

СЕНЗАЦИЈА У ПАРИЗУ! НОВАК ИСПАО ОД 72. ИГРАЧА СВЕТА: Ђоковић после незапамћене драме изгубио од Чекината (ВИДЕО)

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић поражен је у четвртфиналу Ролан Гароса од Италијана Марка Чекината после незапамћене драме резултатом 3:1 (6:3, 7:6 (7-4), 1:6, 7:6 (12-10).

Ђоковић намучен! (Фото: ЈуТјуб)

Новак је после пуно драме испао са Ролан Гароса од анонимног Италијана. 

Доста боље је Ћекинато ушао у овај меч и са само једним направљеним брејком дошао до сета предности. У другом делу се играло доста отвореније на обе стране, али у тај-брејку је Италијан био смиренији и дошао до вођства од 2:0.

По завршетку овог сета Ћекинато је затражио од судије да оде у свлачионицу како би замени патике, али супервизор му то није дозволило што је код њега изазвало бес. У једном тренутку Италијан је чак и опсовао због чега је био кажњен једним поеном. Тада је на сцену ступио Новак. 

Искористио је Србин моментум и за само неколико минута освојио сет и смањио заостатак. А, онда је уследио кобни четврти сет. 

Новак је рано направио бреј и све је ишло ка томе да сусрет иде у пети сет. Сервирао је Новак за сет, али баш тада је Италијан показао снагу и направио брејк и сет послао у тај-брејк. 

Драма у тај-брејку је поново припала Италијану. Поново је било пуно преокрета и мини-брејкова, Новак је пропустио чак три сет лопте и то сва три зицера. Италијан је мирно чекао своју прилику и искористио је тек своју четврту меч лопту. 

Ћекинато у полуфиналу игра против Аустријанца Доминика Тима који је раније данас био бољи од другог носиоца турнира Саше Звезрева. 

ОВДЕ погледајте како је Роналдова девојка скинула Роналда са насловница светских новина.

Извор: Курир0

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА