Најновије

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ДРАМА! ВИ ТО МЕНИ ПРЕТИТЕ, СКЛОНИ СЕ ОД МЕНЕ МОРАЋУ ДА СЕ БРАНИМ: Снимак новог Бус плус окршаја кружи Фејсбуком

Овакве сцене не гледамо први пут, али пошто их неко време није било, снимак је још једном узнемирио и поделио Београђане. 

Инцидент (Фото: Фејсбук принтскрин)

Инцидент се очигледно догодио раније пролетос пошто су путници у аутобусу одевени за свежије време, а ове летње врућине трају готово читав мај.

До кошкања у градском аутобусу на засад непознатој линији дошло је пошто путник није имао карту, а контролори су зауставили аутобус и тражили од њега да изађе напоље. Он је то одбио тврдећи да је "овај аутобус давно плаћен и да је он ту карту платио", те да ће изаћи кад му то полиција каже, а не контролор. 

Сукоб је подигнут на тачку кључања пошто је путник телефоном снимао све што се дешава истовремено вичући на контролоре: "Је л’ ви то мени претите? Склоните се од мене бићу приморан да се браним."

Онда су почели да помињу и употребу борилачких вештина, а пошто је аутобус стајао готово пола часа, остали путници су се разбеснели и унервозили јер су журили на посао и у том тренутку аутобус се поделио - једни су стали на страну путника, а други су му говорили да не задржава аутобус и да изађе јер ће због њега добити отказ пошто касне на посао. 

Погледајте шта се све дешавало…

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Возач аутобуса напао девојку.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА