Најновије

ЕНГЛЕСКИ РЕПРЕЗЕНТАТИВАЦ ТВРДИ ДА СУ МУ СРБИ УНИШТИЛИ ЖИВОТ: Прогоне ме ужасне сцене из Србије! Више не верујем у правду!(ВИДЕО)

Фудбалер Тотенхема и репрезентативац Енглеске Дени Роуз признао је медијима да је боловао од депресије и да је пио лекове због тога, а за једне од главних криваца за своје лоше ментално стање означио је Србе!

Дени Роуз (фото: јутјуб)

Фудбалер Тотенхема је прошао кроз тежак период у животу и одлучио је да све подели са новинарима.

2017. је доживео озбиљну повреду колена, па је испао из првог плана у Тотенхему, али то је био само почетак проблема који су се низали као на траци.

Ујак му се убио, брат је упуцан у породичној кући, док је мајка доживела напад на расној основи.

Репрезетнација му је пружила нову шансу. Захвалан је на томе и поручује да му је то спас.

"Још увек о овоме нисам причао са родитељима и биће вероватно веома љути када буду све ово прочитали, али ето ћутао сам до сада. Није тајна да ми је било веома тешко у Тотенхему и да сам ишао код психијатра. Дијагностикована ми је депресија, о чему нико није ништа знао и морао сам да се одвојим од тима. Имам среће што ми је Енглеска дала прилику да почнем све из почетка и да разбистрим мало ум", рекао је Дени Роуз и открива да је морао да узима лекове:

"Био сам на лековима неколико месеци, нико то није знао осим мог агента. Сада нисам на медикаментима, добро сам и једва чекам да идем у Русију. Иначе када сам се повредио у јануару прошле године лако сам се љутио, нисам хтео да размишљам о фудбалу нити да идем на рехабилитацију колена. Био сам веома љут, пријатељи су бринули јер нисам излазио из куће. Све је почело од те повреде када су ми рекли да не треба да идем на операцију већ сам узимао лекове и ињекције. Не знам колико сам тих таблета против болова узео у Тотенхему", отворио се Роуз.

Иначе овај фудбалер је саветовао своје родитеље да не долазе на Светско првенство у Русију због могућих расистичких напада. Наводно још увек има трауме од утакмице младих репрезетнација, која је одиграна у Крушевцу 2012. године.

„Немам поверења у правни систем, па нисам дозволио да то утиче на мене. Нисма добио подршку након Србије. Нисам имао конверзацију изван Енглеске. На крају сам добио суспензију од једне утакмице. Једноставно, тако је како је“, рекао је Роуз.

"Не желим да бринем за безбедност породице док се припремам за утакмице. Ако би ми се нешто догодило, то не би на мене утицало тако како би утицало да неко злоставља моју породицу. Рекао сам им да не желим да путују у Русију због расизма и свега другог што би могло да се догоди", рекао је Роуз за британске медије. 

Подсетимо, Роуз нашао у центру пажње 2012. године, када је играо за младу репрезентацију Енглеске против Србије у Крушевцу, у квалификацијама за Европско првенство. Он је тврдио да су га домаћи навијачи вређали на расној основи и да су га гађали разним предметима. Он је после победоносног гола Енглеске (1:0) шутнуо лопту у публику, после чега је добио црвени картон.

Фудбалски савез Србије је тада кажњен са 80.000 евра и једну утакмицу младе репрезентације без публике, а изречене су и индивидуалне казне појединим играчима и члановима оба стручна штаба.

Цео догађај можете да видите у видеу испод…

ОВДЕ погледајте прву реакцију Мамића на затворску казну од 6,5 година.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА