Најновије

СЛОБА И ЛУНА СМИСЛИЛИ ПАКЛЕНИ ПЛАН ЗА ФИНАЛЕ: Лажно раскинули да би она узела 50.000 евра!

Певач Слободан Радановић и блогерка Луна Ђогани лажу да су раскинули само како би се докопали главне награде од 50.000 евра!

Луна и Слоба (Фото: Јутјуб)

Љубавници су се договорили да се фолкер приближи бившој супрузи Кристини Кији Коцкар како би Луна испала жртва и победила у ријалитију Задруга.

- Њима је јасно да највише гласова имају Кија и Луна и да ће једна од њих две победити у финалу. Зато су се договорили да се посвађају и направе читав хаос, да Слоба испадне ђубре како се би сви њихови гласачи слали поруке за Луну - каже извор Информера из продукције.

Међутим, голупчићи не успевају да се до краја држе плана, па су се недавно и пољубили иако глуме да нису заједно. Овај њихов план раскринкао је новинар Милан Милошевић, који их је јавно оптужио да се фолирају.

- Та прича међу њима је договорена! Слоба и Луна су се пољубили у купатилу. Кија, али и сви ми остали укућани били смо у шоку када смо то сазнали. Клели су се да није било ништа, а сви смо видели пољубац када нам је продукција показала снимак. Они тај свој договор строго држе у тајности, пазе се да их нико не открије и да не буду присни, али не могу да се исконтролишу. Па мазили су се и у пабу - испричао је Милошевић, који је напоменуо да љубавници све то раде само због гласача.

- Играју игрицу и са људима напољу и са нама овде у кући. Као раскинули су, а онда се пријаве да заједно наступају на "Задруговизији" следећег понедељка. То јасно показује да се њих двоје фолирају и да јесу заједно - испричао је Милан.

Са њим се сложила и Миљана Кулић, која је такође осула паљбу по Слоби и Луни. И она сматра да је њихова једина жеља да освоје главну награду и да су због тога спремни на све.

- Слоба и Луна тактизирају. Бацају прашину народу у очи, али и нама овде. Лажови су и фолиранти. Све раде због гласања - рекла је Кулићева.

Кија посвећује Слоби песму

Кија ће на четвртој "Задруговизији" са Аном Кораћ извести Северинину песму "Добро дошао у клуб". Она је ову нумеру посветила Слоби.

- А ти био си дно, варао ме са сто, сада гледај ме и пати, с другим све ћу ти вратити. Добро дошао у клуб, сједи удобно се смјести, преварених има свуд, зар то нису добре вијести. Мене ти, а тебе ја, ама свима то се деси, добро дошао у клуб око за око, зуб за зуб - певаће Кија у понедељак.

Шта је Кија рекла о Слобиним перверзијама и његовој потенцији прочитајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА