Најновије

МИОДРАГ ЗАРКОВИЋ: Издаја и јесте смртни грех, Вучићу! (ВИДЕО)

Режим и његови медијски послушници увелико припремају терен за прихватање последње америчке понуде у вези с Косовом и Метохијом, и због тога спроводе јавне хајке против Славише Ристића и свакога ко би се томе могао противити, тврди новинар Миодраг Зарковић у најновијем издању своје ауторске емисије "Спин.Њет" на ЈуТјуб каналу ХелмКаст под насловом "Издаја и јесте смртни грех, Вучићу!".

Mиодраг Зарковић (Фото: Јутјуб)

Ристић је постао најновија жртва режимског прогона када је послао отворено писмо Владимиру Путину, а Зарковић оцењује да је тим јавним обраћањем заправо оголио највећу манипулацију Александра Вучића – да наводно води проруску политику. Вучићу је, каже се у емисији, неопходно да одржи ту манипулацију како би успео у намери да Србију још једном преведе жедну преко воде, односно, да прихвати америчку понуду по којој би се Србија одрекла територија јужно од реке Ибар, задржала четири општине на северу Косова и Метохије, а заузврат се учланила у НАТО до 2025. године.

- То је највећа замка, јер ће режим то представити као некакву "велику победу" пошто је тобоже успео да "врати" четири општине на северу, док ће се у ствари таквим пристанком најпре одрећи свега што се налази јужно од Ибра, а на шта нема право, после чега ће у року од седам година целу Србију препустити НАТО-у, што ће бити као камен око врата за целу нацију – закључује Зарковић.

Шта је др Јована Стојковић одговорила на прозивке Николе Алекисића сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Историчар Мулош Ковић жестоко критиковао Вучића.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА