Најновије

ОБРАДОВИЋЕВО УПОЗОРЕЊЕ СНС ПАРТНЕРИМА: Вучић је најодговорнији за издају, али ово су асистенти (ВИДЕО)

Гост нове епизоде емисије "РасПравда", која се реализује у сарадњи портала Правда и продукције ХелмКаст, био је председник Двери Бошко Обрадовић.

Бошко Обрадовић, Двери (Фото: HelmCast)

Обрадовић признаје да на опозицији лежи одговорност за неуспех смене лоше власти Александра Вучића. Међутим, он каже да је највећи проблем постојање лажне опозиције која има директан договор са Вучићем попут Чедомира Јовановића, Ненада Чанка и Војислава Шешеља.

Он је обаснио да је међу онима који чине праву опозицију проблем праве идолошке разлике и да је то један од проблема који треба решити да би могло да дође до груписања снага за смену актуелног режима.

Обрадовић је рекао да је за Двери Косово и Метохија црвена линија и да никада неће сарађивати са онима који би признали независност јужне српске покрајине наводећи ту Покрет слободних грађана и Сашу Јанковића.

Председник Двери је рекао да потенцијални коалициони партнери треба да знају да та странка неће одступити од својих ставова попут оних о ЕУ, Сребреници, ЛГБТ парадама итд. 

- Мора став о Косову и Метохији да буде несумњив и нема мењања наших ставова – објаснио је Обрадовић.

Према његовим речима, за издају Косова и Метохије неће бити одговоран само Александар Вучић директно прозивајући партије попут СПС, ЈС, ПУПС, ПОКС и друге партије које сарађују са СНС.

- Вучић је најодговорнији, али ово су асистенти – рекао је Обрадовић. 

У групу Вучићевих асистената у издаји Косова он убраја и Војислава Шешеља за кога каже да је уместо да по повратку из Хага постане лидер опозиције поста сарадник СНС-а.

Он у емисији говори о томе шта се може и мора предузети да би се режим Александра Вучића спречио у велеиздаји Косова и Метохије, зашто су патриотски гласачи слуђени, а напредњачки обманути, са ким су Двери све спремни да сарађују на смени власти и друге важне теме:

Погледајте целу емисију:

Аутор и водитељ емисије је Миодраг Зарковић.

Тешке оптужбе на сарадњу Вучића са нарко картелима погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Како полиција врши притисак на све који се буне у Србији:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА