Најновије

АНТИСРПСКА ФИФА: Викао "Гори Београд" и певао усташке песме, а онда је на дан финала стигла срамна одлука

Домагој Вида и Огњен Вуковић бацили су сенку на пролаз Хрватске у полуфинале после победе против Русије на пенале због снимљеног видеа у којем користе фашистички поздрав за поздрав Украјини у којој су објица провела један део каријере. ФИФА је то протумачила као провокацију и због тога је Вида добио опомену, док је Вукојевић кажњен новчано и отеран из репрезентације.

Само се шалио (Фото: Јутјуб)

Међутим, убрзо се појавио још један видео сличног садржаја на којем је Види друштво правио Ивица Олић, а Вида слави уз повике ''Ајмо, Београд гори''. ФИФА је поново покренула истрагу, али је одлучила да неће казнити Виду који је објаснио да није у питању главни град Србије већ кафана у Кијеву чији је власник управо Србин и да је у питању "шала".

 

 - Након анализе другог видеа хрватског репрезентативца Домагоја Виде који се појавио у медијима, узевши у обзир Видино извињење и жаљење због ове ситуације, председник Дисциплинске комисије свестан је како је видео снимљен пре покретања прве истраге и потврђено је како никакав нови прекршај није почињен те нема потребе за додатном казном - наведено је у саопштењу.

Зашто Тошић није рушио Шаћирија погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА