Најновије

ПАЛМА: Аутор декларације са југа Србије није из Прешева, Бујановца и Медвеђе нити из Приштине

Председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма оценио је данас да декларација албанских одборника са југа Србије представља покушај уцењивања земље и додао да није случајно што је донета пар дана пре дијалога у Бриселу.

Палма (Фото: Јутјуб)

Драган Марковић: Позивам аутора тзв. декларације Албанаца са југа Србије да каже косовским Албанцима да испуне оно што су потписали

- Аутор Декларације коју су јуче усвојили Албанци са југа центране Србије није ни из Прешева, ни Бујановца, ни Медвеђе, а ни из Приштине. Тај аутор одавно је прочитан и познат је свима - навео је Марковић у саопштењу.

Он је истакао да руководство Србије води стабилну и мирољубиву политику и додао да аутору те "ратнохушкачке" декларације треба да буде јасно да је Балкан стабилан захваљујући руководству Србије и да није тога имали би ратна жаришта на више места у овом делу Европе.

- Позивам аутора такозване декларације Албанаца са југа Србије да каже косовским Албанцима да испуне оно што су потписали, а то је пре свега Заједница српских општина и да престану да нападају Србе на Косову и Метохији - навео је Марковић.

Лазански је поручио да је у току “усисавање” свих земаља из региона у НАТО, више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Палма бајкер

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА