Најновије

"Неонацистичке провокације у Суботици"

Народни слободарски покрет саопштио је јавности да су грађани Суботице постали узнемирени због фотографија на друштвеним мрежама на којима се налазе људи који носе симболе мрачног неонацизма и неоусташтва.

Томпсон (Фото: Јутјуб)

- На фотографијама се јасно може видети један од присутних у Хрватском културном центру „Буњевачко коло“ да на себи има мајицу клуба обожавалаца Марка Перковића – Томпсона. Томпсон је широј јавности познат као осведочени поборник усташтва и неонацизма због чега су му забрањени наступи и медијска појављивања у великом броју европских држава- истичу Слободари.

Слободари су саопштили да је Бранко Ћиријаковић, функционер Народног слободарског покрета јутрос у Суботици поднео кривичну пријаву против н.н. починиоца због ширења верске и националне нетрпељивости и захтевају од полиције да хитно пронађе виновника и да га приведе правди.

- Српски народ је претрпео много зла од усташтва и нацизма и због тога смо посебно осетљиви када се у једној вишенационалној средини кава је Суботица појаве људи који су поборници те ужасне идеологије која је у смрт однела преко милион недужних Срба, Јевреја, Рома и свих других који су им се нашли на путу- стоји у саопштењу.

Погледајте ОВДЕ како је Колинда обрукале Хрвате након финала Светског првенства.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА