Најновије

ШЕШЕЉ ПОСЛЕ ОПЕРАЦИЈЕ: Одлично се осећам! Душмани ме рано отписали!

Лидер радикала Војислав Шешељ успешно се опоравља од операције, на коју је морао да оде због патолошких промена на жлездама врата. Иако је хируршки захват био на осетљивом делу тела, Шешељ је само неколико сати након буђења из анестезије рапортирао о свом здравственом стању.

Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

- Добро сам, чак одлично. Рано су ме душмани отписали. Субјективно се осећам одлично, немам температуру и већ сутрадан очекујем да ће ми дати да идем кући. Срећан сам што је овако прошло јер је постојала могућност да ми се укочи фаца, да ми се фацијални нерв оштети и онда не знам како би то изгледало - испричао је Шешељ и додао да сад чека патолошку анализу јер постоји сумња да извађена циста може бити и метастаза.

Председник СРС оперисан је на Клиници за максилофацијалну хирургију Стоматолошког факултета у Београду, а на челу екипе која је извела тај захват био је лекар Милан Ромић.

О Шешељевом здравственом стању јавност је известила и његова странка.

- Захват је изведен због патолошких промена на жлездама врата, а узорци су предати на патолошко-хистолошку анализу. Онколошко-хируршки конзилијум који прати здравствено стање Војислава Шешеља по добијеним анализама размотриће даљи ток лечења, са становишта да ли су промене на жлездама врата у склопу основне болести или су посебан патолошки процес - наводи се у саопштењу СРС.

Нишлије су затражиле да се уклони табла захвалности Американцима са Клиничког центра, више о томе ОВДЕ.

Извор: Србија данас

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Шешељ о ослобађајућој пресуди ЈСО

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА