Најновије

ПРОРОЧАНСТВО: У петак је "крваво црвени" месец, израелски пророк је видео да почиње апокалипса!

Месец ће у петак постати “крваво црвен”, због чега теоретичари завере верују да је нашој планети коначно дошао крај…

Крвави месец (Фото: Pixabay.com)

Судећи према тврдњама веома активног Јутјуб проповедника Пола Биглија “тамно-црвена сенка Месеца је можда знак друго доласка”, или већ тако некако… Како наводи британски Експрес, Бигли је недавно изјавио:

“Знате, бог ми се недавно обратио и рекао да морам да обратим пажњу на ‘крвави Месец’. Рекао ми је да би требало да откријем шта се ту, заправо, дешава и ја сам открио да ће то бити најдужи ‘крвави Месец’ у последњих 100 година. Такође сам открио да се то догађа и над Јерусалима, што је потпуно невероватно.”

Он се потом позива и на Библију, наводећи да је још древни израелски пророк Јоил писао о томе да ће се “Сунце затамнити, Месец ће се претворити у крв пре великог дана када ће годспод доћи.”

Овај Јутјуб проповедник је изгледа прилично уверен у то да ће се нешто велико и врло апокалиптично догодити у петак, што би могло да могло прилично да изнервира све оне који имају планове за викенд, констатује Индипендент.

Ово међутим није први пут да се крвави Месец доводи у везу са “судњим даном” и пропашћу света.

Интензивније “теоретисање” на ову тему почело је 2013. године када су двојица свештеника Џон Хаги и Марк Блиц изнели своју теорију по којој ће неколико узастопних помрачење Месеца покренути Армагедон.

Наравно да, као ни вековима уназад, током помрачење која су се десила последњих година и деценије, до тога никада није дошло.

Зато нема никаквих разлога да се отказују планиране активности за викенд. Шта више, они који буду у могућности да посматрају помрачење, биће у прилици да посведоче најдужем помрачењу месеца у овом веку које ће трајати један сат и 43 минута.

Оно ће свој врхунац достићи у 20 сати и 22 минута по гриничком, односно сат касније по средњеевропском, времену, и биће видљиво са подручја Јужне и Источне Европе, затим Африке, Средњег Истока, Индије и Аустралије.

Прочитајте ОВДЕ шта је баба Ванга предвидела за 2018 осим стравичног пожара у Грчкој.

Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Шта значи “крвави месец” по астролозима.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА