Најновије

ШЕШЕЉ ЗАГРМЕО ПОСЛЕ ДОБИЈЕНИХ РЕЗУЛТАТА: Трпећете ме још 20 година!

У понедељак ми је доктор са хистопатологије јавио да та израслина на врату коју су ми прошле недеље уклонили апсолутно није малигна, да је реч о некој врсти цисте. Тако да, опет сам се извукао - овим речима је лидер СРС-а Војислав Шешељ коментарисао резултате анализе узорака након операције, на коју је морао да оде због патолошких промена на жлездама врата.

Шешељ (Фото: Јутјуб)

Иако је од почетка знао да израслина на левој страни врата може да значи да му се вратио канцер или да је реч новом тумору, каже да уопште није паничио док је чекао резултате.

- Човек сам који се ничег не плаши, зашто бих се плашио рака? Сасвим мирно и сталожено сам сачекао резултате, уопште се нисам узбуђивао! И да су ми рекли да имам рак, рекао бих - добро, све то иде у рок службе, а једном се свакако мора умрети! Сада се осећам одлично, никад боље, и наставићу да радим и да се борим за своје идеје! Тако да сви ће морати још дуго да ме трпе, као што сам рекао, планирам да живим још минимум 20 година и исто толико да се бавим политиком и да водим своју странку. Рано су ме неки душмани отписали и баш ми их је жао сада - каже Шешељ кроз смех.

На питање да ли су се страначке колеге забринуле за њега док се нису знали резултати анализа, одговара одречно.

- А што би се бринули? Нису били уплашени, па један председник се отегао, други се протегао, нема ту пуно филозофије - истиче шеф СРС-а.

Подсећања ради, Шешељ је оперисан прошлог четвртка на Клиници за максилофацијалну хирургију Стоматолошког факултета Универзитета у Београду.

На челу хируршке екипе која је извела захват био је др Милан Ромић. Оперисан је под тоталном анестезијом и захват је трајао око сат времена.

Већ сутрадан напустио је болницу и отишао кући. Неколико дана након тога смо га гледали како гостује у телевизијским емисијама.

Шешељ има решење за Косово! Шта он предлаже прочитајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Војислав Шешељ у емисији "Добро јутро Србијо" 

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА