Најновије

КОНАЧНО СЕ ЈАВИО ХРВАТ КОЈИ ЈЕ ПЕСНИЦОМ УДАРИО НАШЕГ КАПИТЕНА! Ево шта је имао да каже о бруталном нападу на Србина

Србија је у узбудљивом полуфиналу савладала Хрватску са 9:7, а меч је обележио сраман потез хрватског ватерполисте Лорена Фатовића.

Филиповић након ударца (Фото: Јутјуб)

Ватерполо репрезентација Србије освојила је злато на Европском првенству у Барселони (више ОВДЕ), а осим по наставку сурове доминације Срба, првенство ће остати упамћено и по неспортском потезу Хрвата Лорена Фатовића у полуфиналу ЕП.

Србија је у узбудљивом полуфиналу савладала Хрватску са 9:7, а меч је обележио сраман потез хрватског ватерполисте Лорена Фатовића.

 

Срамна ситуација догодила се у првом мунуту друге четвртине када је Лорен Фатовић без икаквог разлога ударио песницом у лице нашег Филипа Филиповића. И што је најгоре судије уопште нису констатовале шта се догодило у базену.

Хрватска је у мечу за бронзу савладала Италију, а након утакмице Фатовић је открио да се искрено каје због неспортског потеза који је направио у полуфиналу.
 
"Оно стварно није било потребно, извинио сам се, и још једном се извињавам свима. Била је то 'жута минута', стварно се извињавам свима који су то видели. Ономе нема места овде",  рекао је Фатовић.

Десет Хрвата тукли Србина због тетоваже на ћирилици, а тек реакција полиције... Срамота, више ОВДЕ.

Извор: Курир спорт

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА