Најновије

ЖЕСТОК ОКРШАЈ! МАРИЋ: "Бог нам је дао мишиће да бисмо шамарали жене!" А онда га је Весна Дедић жестоко покопала! (ВИДЕО)

Новинарка Весна Дедић и психијатар Јован Марић жестоко су се супродставили око права жена и насиља које жене трпе у породици.

Весна Дедић и Марић (Фото: Јутјуб)

Марић је тврдио да је Бог мушкарцима дао мишиће како би шамарао жене, па одговара због тога, а новинарка није могла да верује шта чује.

"Једног Босанца у Шведској су стрпали у лудницу јер је жени опалио шамар зато што му је прознала да је била са другим. Ми смо писали њиховим властима да није луд и да га пошаљу у затвор", причао је Марић, кад му је Дедићава упала у реч.

"Јесте луд! Сваки мушкарац који удари жену, није важан разлог, јесте луд. Има код нас она израз "Ето мало је напрасит", Дедићева је била жустра, али Марић није попуштао.

"Није, треба да одговара, али није луд", рекао је психијатар.

Психолог и новинарка су се закачили и око приче како је један младић осуђен на шест месеци затвора за покушај силовања јер се девојка предомислила у последњем тренутку и рекла да неће секс.

"Требало је да добије 6 година", добацила је Дедићева.

"Заблуда мушкараца јесте да жена може да буде гола и да буде петинг и да онда каже "Стоп! Нећу даље"", објаснио је Марић.

"Нисмо једнаки. То се зна од Адама и Еве. Бог нам је дао мишиће и не може да се заустави и због тога иде у затвор, а вама је дао брокину зону, значајно већу и ви нас увек победите вербално", шокирао је психијатар у јутарњем програму Хепи телевизије.

"Ви сте сад рекли ја њој лупим шамар и одем у затвор", питала је водитељка. 

"У затору је само пет посто жена. Јесу ли жене моралније?, питао се Марић.

Путин долази у Београд и доноси нам никад моћније оружје. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА