Најновије

БРАНКО ДРАГАШ ШОКИРА СРБИЈУ: Изнео тајне податке o Фијату и ЕР Србија, власт хоће да сакрије катастрофу (ВИДЕО)

Економиста Бранко Драгаш гостовао је у емисији "Политикон" где је жестоко критиковао власт и говорио о економској ситуацији у земљи.

Бранко Драгаш (Фото: Јутјуб)

Он је оптужио Вучића да жели да економски уништи Србију и да призна Косово и Метохију. Он је рекао да се Вучић бави подметањима, интригама, свађама и медијским спиновима уместо да ради на јачању економије Србије.

Драгаш је посебно критиковао јавне личности које дају подршку ономе што Драгаш назива издајом Косова и Метохоје, а посебно се устремио на драмског писца Душана Ковалиевића на чији рачун је изнео низ увреда и тешких квалификација 

Драгаш је у емисији изнео шокантне податке о Фијату и Ер Србија. Он је рекао да Србија наставља са суманутом политиком субвенционирања страних компанија и изнео у јавност билансе тих компанија. Он је рекао да је профит који приказује Ер Србија лажан и да је ону ствари резултат субвенција, другим речима Србија баца паре да би Ер Србија приказивао да послује успешно.

- Треба прекинути субвенције одмах – рекао је Драгаш.

Погледајте целу емисију:

Kaко полиција слама свако незадовољство против Вучића сазнајте ОВДЕ. Teкст хрватског историчара који је разбеснео Албанце погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Mилош Ковиж раскринкао Вучићеву политику на КиМ.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА