Најновије

СВЕЧАНА ВЕЧЕРА ЗА ПОРОШЕНКА: "Вучић је вечерао са Тачијем, није му проблем да вечера и са Порошенком"

Председник Србије Александар Вучић приликом посете украјинског председника у његову част приредио је свечану вечеру у Дому гарде. У српској јавности посета Порошенка и добродошлица која му је приређена од стране српског председника није прихваћена са одобравањем.

Александар Вучић и Петар Порошенко (Фото: Јутјуб)

Порошенко, који је  боравио у званичној посети Србији, састао се са председником Александром Вучићем, са којим је отворио Пословни форум Србија–Украјина. За време посете Порошенко се састао и са премијерком Србије Аном Брнабић и са председником Народне Скупштине Мајом Гојковић. Свечена вечера у част Порошенка организована је у Дому гарде у присуству бројних званица.

Питали смо проф. др Дејана Мировића, аутора књиге "Русофобија у Србији", да прокоменарише срдачну добродошлицу од стране српских власти за Петра Порошенка.

- После безбројних вечера са Хашимом Тачијем, који је осумњичен за трговину органима, очигледно српском председнику није био проблем да вечера и са човеком чија војска непрестано бомбардује сопствени народ у Доњецку. ЛДП политика Александра Вучића са проруским гласачким телом добија карикатурални  облик. Да ли ће то у Мосвки разумети, питање је за њих- казао је Мировић у изјави за Правду.

Прочитајте ОВДЕ како су радикали реаговали на најаву референдума о Косову и Метохији.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Бранко Драгаш: Ковачевићу гњидо!

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА