Најновије

ИМАТЕ ЛИ РУПИЦУ НА БРАДИ? Изненадићете се када чујете шта то говори о вама и вашој скривеној личности!

Имате ли имате рупицу на бради? Објаснићемо вам њен узрок, њено значење и објаснити понашање људи који је имају.

Илустрација (Фото: pixabay)

Већина људи који имају рупице на бради их не воле, а посебно жене, а у ствари то је веома привлачно. Исто тако, они су веома занимљиве личности. Ово је веома уочљиво на нечијем лицу, што заправо и скреће пажњу на њих

Многе познате личности имају рупицу на бради, као што су Сандра Булок, Расел Кроу, Џон Траволта, Џесика Симпсон и тако даље...Дакле, нема потребе да се стидите своје рупице на бради, она вас чини још привлачнијим!

Рупица на бради може се генетски наследити, мишић на бради се не затвара што оставља празнину. Не мора да значи да ће и ваше дете имати ту празнину, имаће је ако је ген доминантан, уколико је рецесиван неће бити наследно.

Такође, може се десити да ниједан од ваших родитеља нема рупицу на бради, а ви да је имате. То вероватно значи да ју је неки ваш сродник имао. Може да прође чак и до 5 генерација и да се тек тада некоме рупица на бради појави.

Ови људи имају тенденцију да флертују и добри су у томе. Веома су привлачни и веома забавни, што их чини неодољивим. Осим тога, људи са рупицама на бради су много емотивнији од других. Било да су тужни или срећни, ви ћете то једноставно видети.

Постоји разлика између људи који имају пукотину на бради и људи који имају рупу на бради. Пукотина је истакнутија, а тако је и жеља за пажњом и поштовањем већа.

Особе које имају рупицу на бради се обично растуже уколико њихови партнери не желе да буду интимни са њима све време. Уколико се то дешава, они ће помислити да партнер није заинтересован за њих и одбацити тог партнера након неког времена. Они верују да је физичка љубав доказ емоционалне и спиритуалне љубави.

Такође, ови људи се јако плаше одбацивања. То може бити јако болно за њих, али и за њиховог партнера. Јака потреба за сигурношћу може довести до зависности и посесивног понашања.

Само 3 посто људи има Х на длану, има га и Путин. Шта оно значи погледајте ОВДЕ.

Извор: Novi.ba

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Александар Дугин о бради и бријању

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА