Најновије

СТАМАТОВИЋ ПОРУЧИО НАПРЕДЊАЦИМА И ЛИБЕРАЛИМА: Наше пушке нису руске, већ кинеске

Здрава Србија (ЗС) je жестоко одговорила на прозивке напредњака и ЛДП због организовања "Омладинско-патриотског кампа" на Златибору у којој се деца уче војним вештинама.

Mилан Стаматовић (Фото: Јутјуб)

- Здрава Србија (ЗС) је позва Александра Вучића да престане да се крије иза свог саветника Небојше др Крстића и свог комесара задуженог за расрбљавање Србије Чедомира Јовановића, те да и сам, ако има доказа, каже оно што медији под његовом контролом, не само инсинуирају, већ и пресуђују: да смо, наводно, неки моћан "руски фактор" и моја маленкост организовали "Омладинско-патриотски камп" на Златибору, с циљем изазивања крвопролића и покушаја пуча против Вучићевог режима - рекао је председник Иницијативног одбора ЗС Милан Стаматовић,.

Он је реаговао и на позив Чедомира Јовановића да Стаматовић буде "позван на одговорност" због, наводног, организовања некаквог паравојног кампа којим командују "руски агенти жељни крви" и у коме се "деца од 13-14 година обучавају за некакве ратове и агресивно понашање". 

- Не желим да се правдам нити потрчку Бебе Поповића, нити Вучићевом мултипрактик саветнику нити било коме, већ све, а нарочито команданта ове спрдње са лажирањем државних удара, Вучића самог, још једном обавештавам, да се овде, девојчице и дечаци, уче родољубљу и љубави, а не велеиздаји и мржњи. Ми овде чинимо оно што држава у Вучићевим рукама не чини на плану образовања: овде се добијају прве лекције из живота, а уче и нешто од оног што смо учили и ми стари, на часовима општенародне одбране и друштвене самозаштите. И, да: оружје није руско, реч је о најновијим пушкама кинеске производње! Набављене су у српским продавницама кинеских пластичних играчака - објаснио је Стаматовић.

Он је поручио Вучићу да, што се Златибора тиче, може да буде релаксиран, јер се ту не спрема никакв државни лажноудар. Стаматовић је подсетио Вучића да је организатор кампа Удружењe учесника оружаних сукоба на простору бивше Југославије, да камп децу учи и самоодбрани, да се друже и преживљавају у природи итд.

Шта је ЛДП саопштила поводом кампа на златибору прочитајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Tрибина Савеза за Србију у Краљеву.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА