Најновије

ИВАН КОСТИЋ: Напредњаци, има ли ико од вас да се јавно супротстави предаји Косова?

Просто је невероватно да ни један високи функционер или посланик Српске напредне странке нема храбрости да јавно искаже свој став и каже да целокупна јужна српска покрајина мора остати у саставу Србије и да му је Косово и Метохија битније од своје пролазне политичке функције

Иван Костић - Двери (Фото: Двери)

Кренуле су колеге са власти да се ових дана утркују ко ће више да покаже своју лојалност и идолопоклонство према једноумљу Александра Вучића, иако су многи свесни да је његова политика по питању Косова дијаметрално супротна од њихових политичких идеала за које се боре 30 година.

Да ли је могуће да не постоји ни један високи функционер или посланик власти да јавно устане, исправи кичму и каже да му је Косово и Метохија важније од своје пролазне функције и фотеље и да покаже макар мрву личног и политичког достојанства?

Где су они посланици из срспких крајина који знају шта су преживели а и данас преживљавају од када им је огњиште остало ван граница Републике Србије, и кажу народу са Косова и Метохије шта их чека ако њихов председник буде до краја испуњавао обавезе према Америци, ЕУ и Нато-у?

Да ли ико размишља о томе да је“ Косово грдно судилиште“ свих нас и на личном плану и да ће свако од  нас ускоро морати барем у Скупштини Србије, јавно пред тв камерама и целокупним српским народом,  да дигне или не дигне руку за предају свете српске земље?

У памет се представници народа, господо народни посланици, ово са Косовом и Метохијом није шала пред неке безначајне изборе, ускоро ће свако од нас јавно да гласа пред свим јунацима и прецима са Куманова, Брегалнице, Мојковца, Невесиња, Мањаче и Кошара!

Они гледају у нас, и чекају да виде шта и како ћемо да радимо!

О Вучићевом “ограничењу” и “разграничењу” Републике Српске и Косова прочитајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА