Најновије

ОПАСНИ КРВОЛОК УБИЈЕН У ИДЛИБУ: Таман формирао нову коалицију терориста, а онда му ауто одлетео у парампарчад! (ВИДЕО)

Званичник НОФ-а убијен је заједно са неколико других побуњеничких бораца који су напуштали базу побуњеничке коалиције у Идлибу

Џихадисти (Фото: Правда)

Само неколико дана након формирања Националног ослободилачког фронта под покровитељством Турске, нова побуњеничка коалиција објавила је вест о смрти једног од својих функционера у Идлибу.

Према информацијама опозиционих активиста преко друштвених медија, високи функционер Националног ослободилачког фронта Абдо Радван Ал-Бакри (познаији и као "Абу Талха") убијен је након што су непознати нападачи активирали аутомобилску бомбу изван базе побуњеничке коалиције у Џабал Ал Арбаену у Идлибу.

Званичник НОФ-а убијен је заједно са неколико других побуњеничких бораца који су напуштали базу побуњеничке коалиције у Идлибу. Ниједна група није преузела одговорност за овај најновији напад. Међутим, опозициони активисти већ су оптужили Исламску државу да је извршила напад.

Ћелије спавачи Исламске државе често су имале за циљ побуњеничке борце и њихове команданте у провинцији Идлиб. Ови напади су постали све учесталији од када су почели да губе своје територије широм Сирије.

Високи немачки функционери јавно су се похвалили како финансирају Беле шлемове (терористе). Више о томе прочитајте ОВДЕ.

Извор: Правда

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Погледајте како се џихадисти у Идлибу спремају за надолазећу офанзиву сиријске војске

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА