Најновије

ОГЛАСИЛИ СЕ РУСИ КОЈИ СУ ВОДИЛИ КАМП НА ЗЛАТИБОРУ: Следећи пут ће све бити тајно, непријатељу смо одали информације!

Бура око недавно затвореног војног кампа за децу на Златибору и даље се не стишава.

Камп (фото: Јутјуб)

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је камп затворен јер није основан у складу са српским законима и да се као такав може сматрати "паравојним", док су руски инспектори из Е.Н.О.Т. корпуса, који су обучавали децу, најавили да ће сличне активности убудуће спроводити у тајности, јер су овог пута "непријатељу одали све информације и намере"!

- Не спорим добру намеру, ни вољу родитеља ни деце, али такву врсту кампова по закону једино може да оснује држава, а ако то чини нека организација - онда је то паравојска. Србија као озбиљна држава то неће дозволити - одлучан је био Вучић, али су ипак и руски организатори кампа одлучни да остану при свом:

- Предвидљива по завршници, али неочекивана по величини била је наша прва мисија у братској Србији. Ово је био војни патриотски логор, а његово затварање је апсурд. У случају да следимо елементарна правила информационе безбедности и уколико искористимо елементе мимикрије, можемо да организујемо колико год желимо кампова било ког трајања - навели на званичном сајту Е.Н.О.Т и најавили сличне акције и у другим деловима света.

Камп на Златибору затворен је 17. августа, након што се у медијима појавила информација да су у њему деца и млађи до 24 године учили сналажење у природи, али и да рукују репликама оружја и експлозивним направама.

ОВДЕ погледајте шта је рекао Лавров о Косову и Метохији.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Патриотски камп

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА