Најновије

МЕЛАНИЈА ЋУТИ И ТРПИ КО ЗАЛИВЕНА! Ако остави Трампа, он ће јој се жестоко осветити! Неће знати шта је снашло! (ВИДЕО)

Бивша саветница америчког председника Доналда Трампа, Омароса Њуман, тврди да ће Трамп депортовати своју супругу Меланију из САД-а у случају да она одлучи да га остави, преноси Индепендент

Меланија и Доналд Трамп (Фото: Јутјуб)

У својим најновијим мемоарима, у којима пише о времену када је радила за Трампа у Белој кући, Омароса тврди да ће Трамп пронаћи начин да поништи држављанство Меланије Трамп у случају да му приушти такво понижење. Меланију би депортовао у њену родну Словенију у случају да га током председничког мандата напусти, преноси "Јутарњи лист".

- С обзиром да Трамп зна све о томе како је она добила држављанство, у случају да ту постоји нешто сумњиво, он би то могао да разоткрије и на неки начин то поништи - написала је Омароса Њуман.

- Он је осветољубив човек, тако нешто не би могло да јој прође. Он би сигурно пронашао начин да је некако казни - додаје његова бивша саветница.

Прва дама наводно је зелену карту за САД добила путем програма намењеног људима са "изванредним способностима", познатом и као "Ајнштајн виза". Држављанка САД-а постала је 2006. године. Програм путем којег је она добила визу углавном циља на научнике, менаџере мултинационалних компанија и особе великог угледа.



Натурализовани Американци могу да буду денатурализовани ако се утврди да су кривотворили или прикривају важне информације у вези са стицањем држављанства или ако одбију да сведоче пред Конгресом.

У последња два месеца Трампова администрација почела све више да истражује грађане који су држављанство можда добили лажима или преварама, како би им га одузели. Меланијина портпаролка Стефани Гришам пре неколико дана је одговорила на тврдње из књиге Омаросе Њуман, о томе како Меланија једва чека да се Трампов председнички мандат заврши и да се онда коначно разведе од њега. Гришам је на то рекла да су се Меланија и Омароса ретко кад сусретале у Белој кући.



- Разочаравајуће је да се она сада тако понаша и износи такве тврдње, након свих прилика које јој је председник дао - рекла је она.

Подсетимо, прошле недеље Трамп је своју бившу помоћницу назвао "псетом" пошто је наставила јавно да објављује снимке настале док је са њим сарађивала. Напао ју је након што је она објавила књигу у којој пише да постоје и снимци на којима се чује Трампов расистички говор. Трамп је на то рекао да такве речи "не постоје у његовом вокабулару" и да је Омароса све измислила. У својој објави на Твитеру Трамп је похвалио генерала Келија зато што је "брзо отпустио то псето".

Трамп креће у нови рат. Више о томе прочитајте ОВДЕ.

Извор: Јутарњи лист

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Нешто одавно не штима у односима између Меланије и Доналда Трампа

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА